Το ξενοδοχείο

Μέσα στο καταπράσινο τοπίο, εκεί που οι ήχοι της φύσης ακούγονται πεντακάθαρα και πιο συγκεκριμένα στην Λιλαία (Κάτω Αγόριανη), ένα μικρό γραφικό χωριό στον Παρνασσό, βρίσκεται το ξενοδοχείο Κάστρο Λιλαίας 3***.

Κατασκευάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την αρχιτεκτονική της περιοχής και την φυσιογνωμία της, με σεβασμό στο περιβάλλον και την παράδοση. Συνδυάζει θέα στο βουνό αλλά και στον κάμπο. Η τοποθεσία του είναι μοναδική καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού, σε απόσταση αναπνοής από τα γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ, την παιδική χαρά και την κεντρική πλατεία.

Υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του την παραμονή των Χριστουγέννων του 2008, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τα 10 άνετα και φωτεινά δωμάτια μαζί με το καφέ-μπαρ, την παραδοσιακή ταβέρνα και κουζίνα, αλλά και το κατάφυτο περιβάλλον συνδυάζουν την απόλαυση της φύσης με την άνεση και την πολυτέλεια των διακοπών.

Είναι ιδανικό τόσο για χειμερινές, όσο και θερινές αποδράσεις.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Καφέ-μπαρ
Ταβέρνα-εστιατόριο
Δωρεάν parking
2 τηλεοράσεις 52΄΄ HDD στους κοινόχρηστους χώρους
Κλιματιζόμενη αίθουσα
Εξαεριζόμενη αίθουσα
Αίθουσα πινγκ-πονγκ - ποδοσφαιράκι
Προτζέκτορας υψηλής ευκρίνειας στους κοινόχρηστους χώρους
Τζάκι στο ισόγειο
Fax
Επιτραπέζια παιχνίδια, σκάκι, τάβλι, βιβλία κ.λπ.
Απαγορεύονται τα κατοικίδια σε όλους τους χώρους

Στην αίθουσα του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενηθούν γάμοι, βαπτίσεις, γενέθλια, παιδικά πάρτι και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Επιπλέον μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οργανωμένες εκδρομές και group στον τομέα της φιλοξενίας, αλλά και της εστίασης. Η χωρητικότητα της εσωτερικής μας αίθουσας ανέρχεται στα 250 άτομα, ενώ στον εξωτερικό μας χώρο μπορούν να καθίσουν έως και 400 άτομα.