Οδηγός πληροφοριών ξενοδοχείου

Αγαπητέ επισκέπτη,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο Kastro Lilaias. Αυτός ο κατάλογος ξενοδοχείων σας δίνει μια εμπεριστατωμένη εικόνα για όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που διαθέτει. Αν έχετε επιπλέον ερώτηση ή παρακαλώ, επικοινωνήστε με ένα από τα μέλη της ομάδας μας. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή μαζί μας και να απολαύσετε το χρόνο σας στον Παρνασσό.

Υποδοχή ανοικτή επί 16 ώρες

Το ξενοδοχείο μας έχει ανοιχτή υποδοχή επί 16 ώρες , με εσωτερική ή εξωτερική τηλεφωνική πρόσβαση επί 24 ώρες. Υπηρεσία  αφύπνισης  και τηλεφωνική πρόσβαση επί 24 ώρες.

Κλιματισμός & Θέρμανση

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα κλιματισμό για την άνεσή σας. Χρησιμοποιήστε τον ρυθμιστή τοποθετημένο στον τοίχο για να ρυθμίσετε τον κλιματισμό.
Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με το σύστημα παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή μας για βοήθεια.

Ολοκλήρωση Διαμονής

Η ώρα αναχώρησης είναι 12.00, μεσημέρι. Η ρεσεψιόν θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας εάν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην περιοχή πριν φύγετε.
Αν χρειάζεστε μεταγενέστερο check out ή επιθυμείτε να παρατείνετε την παραμονή σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή.

Πιστωτικές κάρτες

Δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: MasterCard & VISA.
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις μεθόδους πληρωμής, επικοινωνήστε με την υποδοχή.
Μην ενοχλείτε
Αν δεν θέλετε να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις, ενημερώστε την υποδοχή. Οι εσωτερικές κλήσεις σε δωμάτιο δεν μπορούν να αποφευχθούν!

Πρωινό Γεύμα

Διάρκεια πρωινού άνω των 3 ωρών (07:00 – 10:30) υπάρχει δυνατότητα πρωινού στο δωμάτιο.
καθώς και υπηρεσία παροχής πρωινού νωρίς το πρωί (early breakfast service) (με χρέωση, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν). Η τιμή είναι EUR 5,00 ανά άτομο / περίσταση.

Υπηρεσία δωματίου

(Rοοm service): (08:00 – 20:00) 12 ώρες.

Παροχή  πρωινού

Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες σε ειδικές συσκευασίες πρωινό εφόσον ζητηθεί (με χρέωση, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν).

Παροχή φαγητού

Το ξενοδοχείο μας  έχει εστιατόριο με μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις (για ερωτήσεις που αφορούν το μενού, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν).

Καθαριότητα

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας. Εάν χρειάζεστε επιπλέον πετσέτα, επιπλέον μαξιλάρι ή σιδερώστρα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.
Για επιπλέον υπηρεσίες καθαρισμού, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την ρεσεψιόν.

Διαδίκτυο

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ασύρματη σύνδεση στο internet.
Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας, επικοινωνήστε με την υποδοχή.

Υπηρεσία σιδερώματος

Μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσία σιδερώματος. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας στην υποδοχή.

Υπηρεσία πλυντηρίου / στεγνού καθαρισμού

Η υπηρεσία πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού είναι διαθέσιμη κάθε μέρα εκτός από τις εθνικές αργίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας στην υποδοχή.

ΚΕΝΤΡΟ επιχειρηματικότητας

Αν θέλετε να στείλετε ένα φαξ ή να κάνετε ένα αντίγραφο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ρεσεψιόν για να σας βοηθήσουμε.
Υπάρχει για τους πελάτες μας η δυνατότητα εκτύπωσης, φαξ, φωτοαντιγράφησης και σάρωσης (με χρέωση, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν). Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ελεύθερη.
• Δυνατότητα προσθήκης παιδικού κρεβατιού (με χρέωση, απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν).
• Σύστημα διαχείρισης παραπόνων πελατών: Παρακαλούμε στείλτε μας τα παράπονά σας  στο info@kastrolilaias.gr με στόχο να διερευνηθεί ανεξάρτητα το θέμα.